Περιγραφή
14:30 π.μ από Sergiani Travel – Παύλου Μελά 45 – Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι.
14:45 π.μ Ομόνοια – Hondos Center μπροστά στην Πλατεία.
15:00 π.μ Σύνταγμα – από την είσοδο Εθνικού Κήπου στη Λεωφόρο Αμαλίας.
Τιμή 10€
Συνεχίζουμε στην παραλιακή ριβιέρα με προορισμό την παραλία Χάρακα για Μπάνιο.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής, είναι ρηχή, με ατελείωτη άμμο και χώρο για να καθίσεις.
Ο λόγος για την παραλία του Χάρακα, που βρίσκεται κάτω από τον ομώνυμο οικισμό και αποτελεί μια τέλεια επιλογή
για μονοήμερη ή απογευματινή εξόρμηση στη θάλασσα. κ Βρίσκεται λίγο μετά το Θυμάρι και λίγο πριν το Σούνιο, ωστόσο εμείς το sergiani travel την επιλέγουμε για μονοήμερες εκδρομές και αποδράσεις στην θάλασσα, για μια χαλαρωτική και ξεκούραστη μέρα.
Στην συνέχεια θα περάσουμε απο το Σούνιου μέχρι εκεί που θα είναι προσβάσιμο απο τον κόσμο για να φωτογραφίσουμε την Αυγουστιάτικη Πανσέλληνο.
Ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι παραμένοντας στο μυαλό μας την εικόνα του «πολυφωτογραφημένου»
δωρικού ναού του Ποσειδώνος στο υψηλότερο σημείο του ακρωτηρίου του Σουνίου με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι! Επιστροφή στην Αθήνα στις ιδιες στάσεις!