[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true” type=”1_1″][fusion_text]

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 

Μέσα από το ταξίδι, την ανακάλυψη, τον πειραματισμό και τη σύνδεση με τον φυσικό κόσμο ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας, προστατεύουμε και αγαπάμε τη φύση εφ’ όρου ζωής. Γιατί λοιπόν τα οδικά ομαδικά  ταξίδια να μας δημιουργούν άγχος; Εμπιστευτείτε την ομάδα του Sergiani Travel και απαλλαχθείτε από το άγχος οργάνωσης ενός ταξιδιού  και απολαύστε ποιοτικό χρόνο μαζί μας, ανακαλύψτε σπάνιες ομορφιές ζήστε νέες εμπειρίες και δημιουργήστε  αναμνήσεις που κρατούν για πάντα.

<<Λίγα Λόγια για τις Μεσσηνιακές Οινούσσες Πρώτη, Σαπιέντζα, Αγία Μαρίνα, Σχίζα και Βενέτικο>>

Πρώτη: στην Παναγιά Γοργοπηγή και τα απάγκια των ναυτικών :Η Πρώτη βρίσκεται απέναντι από το Μάραθο Μεσσηνίας. Αν έχετε βρεθεί κάπου στην παραλία του Μαράθου, σίγουρα θα έχετε φωτογραφίσει τον ήλιο να δύει πίσω από το νησί που πολλοί προσομοιάζουν με μεγάλο ερπετό! Στο νησί βρίσκεται η Παναγία Γοργοπηγή, η οποία γιορτάζει στα εννιάμερα της Παναγίας. . Η Σχίζα δεν έχει καμία παραλία. Νησί άγονο, άγριο και πολύ ταλαιπωρημένο, χρησιμοποιήθηκε ως πεδίο βολής της Αεροπορίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ως και το 2005. Στην ενδοχώρα, βρίσκεται το ακόμα ανεξερεύνητο σπήλαιο της «Μαύρης Τρύπας».
Σαπιέντζα: στη μοναδική παραλία των Μεσσηνιακών Οινουσσών: Η Σαπιέντζα είναι το νησί που βρίσκεται απέναντι από τη Μεθώνη, πραγματικός παράδεισος για φυσιολάτρες και πεζοπόρους. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καλύπτεται από παρθένο δάσος από κουμαριές, το οποίο έχει ανακηρυχθεί και επίσημα διατηρητέο μνημείο της φύσης, και μαζί με τη Σχίζα -που βρίσκεται λίγο ανατολικότερα, απέναντι από τη Φοινικούντα- έχουν ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000 λόγω του φυσικού τους πλούτου.
Σχίζα-Αγία Μαρίνα: στα άγρια βράχια για ψαροτούφεκο:Η Σχίζα δεν έχει καμία παραλία. Νησί άγονο, άγριο και πολύ ταλαιπωρημένο, χρησιμοποιήθηκε ως πεδίο βολής της Αεροπορίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ως και το 2005. Στην ενδοχώρα, βρίσκεται το ακόμα ανεξερεύνητο σπήλαιο της «Μαύρης Τρύπας».  Στα δυτικά της, βρίσκεται το μικρότερο νησάκι της Αγίας Μαρίνας, που πανηγυρίζει στις 17 Ιουλίου.

1η ημέρα: Αθήνα -Καλό Νερό-Κυπαρισσία

Πρωινή αναχώρηση από Sergiani Travel 07:00 Σύνταγμα 07:20 Ομόνοια  07:35 προορισμός  το Καλό Νερό στη Μεσσηνία με ενδιάμεση στάση τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Το βραδάκι θα έχουμε βραδινή έξοδο στην πόλη της Κυπαρισσίας με ελεύθερο χρόνο για φαγητό βολτα κ.τ.λ. Η Κυπαρισσία είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Ψυχρού, περιτριγυρισμένη από αμπέλια και ελαιώνες. Είναι χωρισμένη στην Παλαιά (Άνω) Πόλη, που αποτελεί διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό, και τη Νέα (Κάτω) Πόλη, με άριστη ρυμοτομία. Η Κυπαρισσία, διαθέτοντας πλήθος από ενδιαφέροντα αξιοθέατα προσελκύει τα βλέμματα των επισκεπτών. Απέραντοι ελαιώνες, γαλαζοπράσινα νερά, μεγαλοπρεπή κάστρα, ιστορικά μνημεία και μέρη αστείρευτης φυσικής ομορφιάς συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που γοητεύει κάθε επισκέπτη. Στις αμμώδεις παραλίες της Κυπαρισσίας βρίσκει καταφύγιο η χελώνα caretta-caretta. Στην Κυπαρισσία μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά παραδοσιακά καλντερίμια και να απολαύσετε φλογερά ηλιοβασιλέματα. Οι επισκέπτες της Κυπαρισσίας μπορούν να πραγματοποιήσουν επίσης εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, να θαυμάσουν μοναδικά αξιοθέατα και να επισκεφθούν σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Καλό Νερό – Πύργος του Άιφελ made in Greece-Μάραθο- Γιάλοβα – Πύλο-Αθήνα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε και θα επισκεφτούμε  τον Πύργο του Άιφελ made in Greece!! Μπορεί στην Γαλλία να είναι ο πρωτότυπος, αλλά δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι το Παρίσι για να τον θαυμάσουμε. Αρκεί μία βόλτα μέχρι την Μεσσηνία για να πάρουμε μία πρώτη ιδέα. Συγκεκριμένα, στα Φιλιατρά στον Δήμο Τριφυλίας, δυτικά του νομού Μεσσηνίας, υπάρχει ο…. Πύργος του Άιφελ made in Greece, ο οποίος πρόκειται ουσιαστικά για ένα αντίγραφο του διάσημου πύργου που βρίσκεται στο Παρίσι. Ο ελληνικός πύργος που είναι και το στολίδι της κωμόπολης βρίσκεται στην βορειοδυτική είσοδο της και είναι το σήμα κατατεθέν της περιοχής. Στην συνέχεια περνάμε το παραλιακό Μάραθο και θα βρεθούμε στην όμορφη Γιάλοβα. Θα έχουμε το χρόνο μας για μπανακι και φαγητό. Μετά την Γιάλοβα θα επισκεφτούμε την  Πύλο, που πραγματικά θυμίζει νησί  χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους, με ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας στο ψηλότερο σημείο της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και αναχώρηση διαμέσου Μεσσήνης για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις!!

Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί χωρίς να γίνει ελλιπές  για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής:

Αναχώρηση Ξενοδοχεία 2κλινο  1κλινο Τρίτο Άτομο 
Messina Resort

        ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
  Διαμονή – 1 διανυκτέρευση στο πολυτελέστατο Messina Resort
1 πρωινό σερβιριστό
  Συνοδός.
  Φ.Π.Α.13%
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα  ως Προαιρετικό
Οι είσοδοι στα μουσεία & στους ιστορικούς-αρχαιολογικούς χώρους.
Φιλοδωρήματα όταν χρειάζεται
Φόρος διανυκτέρευσης 2€

Κάνε τώρα την κράτηση σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451  210-821452
📲6971596094 & 24ώρο κινητό  6976811825
📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK/ IBAN : GR4701401230123002002009884 στο όνομα Παναγιώτης Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel εξόφληση στο Γραφείο ή στο πούλμαν. Προσοχή τα έξοδα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.
– Πολυτελές & κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας μας
– Πληρότητα 85% σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Μεταφορών
– Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν αντισηπτικό κατά την είσοδο &έξοδο
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ολη την διάρκεια του ταξιδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας
-Όλα τα οχήματα μας απολυμαίνονται  κάθε 4 ημέρες από την εταιρία και στο τέλος κάθε ημέρας από το προσωπικό του γραφείου.
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]