#2020#

1) Θέλουμε να συμβάλουμε στην ασφάλεια και την υγεία του κάθε ταξιδιώτη προσωπικά. Στις εκδρομές που θα     πραγματοποιούνται από το γραφείο μας θα είμαστε αυστηροί  προς όλους εμάς τους ταξιδιώτες.

2) Το πούλμαν που θα χρησιμοποιείται για κάθε εκδρομή θα έχει απολυμανθεί από την προηγούμενη ημέρα και στο τέλος κάθε δρομολογίου θα απολυμαίνεται από ειδικό συνεργείο απολύμανσης.

3) Φίλτρα ανακύκλωσης Air Condition (Κλιματιστικό) ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης

4) Ο κάθε ταξιδιώτης θα έχει την υποχρέωση να φέρει μαζί του   μάσκα και σε περίπτωση απώλειας θα τον προμηθεύουμε εμείς.

5) Πριν μπει μέσα στο λεωφορείο θα θερμομετρείται θα απολυμαίνει τα χέρια του  από τους υπεύθυνους και μετά θα κάθεται στην θέση του πούλμαν.

6) Σε περίπτωση που έχει δέκατα θα ενημερώνεται  προσωπικά  και δεν θα συνεχίσει στην εκδρομή. Τα χρήματα δεν θα χαθούν αλλά θα πιστώνονται για μια άλλη εκδρομή.(voucher)

7) Αν κάποιος ταξιδιώτης επιθυμεί να μην έχει άλλα άτομα δίπλα του μπροστά η στα  πίσω καθίσματα  θα ενημερώνει το γραφείο με την κράτηση που θα γίνεται μέρες πριν, ώστε να υπάρχει δυνατότητα διαθεσιμότητας και θα χρεώνεται με το αντίστοιχο κόστος της εκδρομής ανά θέση.

Πληροφορίες και Κρατήσεις Εκδρομών

Εμπορικό Κέντρο
Μετρό Άγιος Αντώνιος
Παύλου Μελά 45

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr