Φοιτητικό /Άνεργοι / Κανονικό 40€

ΣΥΧΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ


Ιούλιος        9, 23,  30,/07/2023
Αύγουστος 6, 13, 27,/08/2023 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Ίσως η καλύτερη μονοήμερη εκδρομή του καλοκαιριού! Εκμεταλλευόμενοι την ημέρα από την ανατολή έως την δύση του ηλίου, θα επισκεφθούμε μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης στις Κουκουναριές μέσα στο πευκόδασος, γύρω από τον προστατευμένο υδροβιότοπο και μετά θα δούμε την Χώρα της Σκιάθου!

Συγκέντρωση στο Γραφείο μας Μετρό του Αγίου Αντωνίου στις 05:00 π.μ. και Ομόνοια 05:15 π.μ. με προορισμό το λιμάνι Καμένων Βούρλων ή της Γλύφας. Επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο και μετά από περίπου σε 2:30 ώρες φτάνουμε στην παραλία των Κουκουναριών. Η μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου. Το πλοίο θα αγκυροβολήσει στην προβλήτα των Κουκουναριών όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστείτε, με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα. Η παραλία των Κουκουναριών στο νοτιοδυτικό άκρο της Σκιάθου –γνωστή και με το όνομα «Χρυσή Άμμος» αφού η άμμος της λάμπει ολόχρυση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο– θεωρείται η τρίτη καλύτερη της Μεσογείου. Εκτός από τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά η παραλία φημίζεται και για το δάσος των Κουκουναριών που φτάνει σχεδόν μέχρι τη θάλασσα αλλά και τη λιμνοθάλασσα Στροφυλιά (που βρίσκεται μέσα σε αυτό), ένα σπάνιο υδροβιότοπο, ο οποίος είναι σήμερα προστατευόμενη περιοχή.

Μετά από 2:30 ώρες περίπου θα πάμε στο λιμάνι του νησιού.
Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι.Το Μπούρτζι, το μικρό κατάφυτο νησάκι με τα ερείπια ενός βενετσιάνικου φρουρίου και τα νεοκλασικά κτίρια του παλαιού σχολείου που στεγάζουν το Πολιτιστικό Κέντρο Σκιάθου. Η μικρή αυτή χερσόνησος, που χωρίζει στα δύο το λιμάνι της Σκιάθου, ήταν στο παρελθόν φρούριο που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Γκίζι, οι οποίοι κατέλαβαν τη Σκιάθο το 1207. Ήταν περιτειχισμένο με επάλξεις και πολεμίστρες αλλά καταστράφηκε το 1660 όταν κατέλαβε το νησί ο Ενετός ναύαρχος Φραγκίσκος Μοροζίνι. Σήμερα, το Μπούρτζι είναι ένας πανέμορφος πευκόφυτος τόπος αναψυχής με μαγευτική θέα στο πέλαγος.
Γύρω στα μέσα του 14ου αιώνα, λόγω των συνεχών πειρατικών επιδρομών, οι Σκιαθίτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την αρχαία πόλη Σκίαθο και να ιδρύσουν την πόλη τους στο Κάστρο, μια χερσόνησο στο βόρειο τμήμα του νησιού, η οποία ήταν φυσικό φρούριο. Το Κάστρο αποτελεί σήμερα χάριν στην άγρια φυσική ομορφιά του μια εκπληκτική τοποθεσία που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε!Το νησί στολίζουν πάνω από 60 εξαίσιες καταγάλανες παραλίες — μια υπέροχη κρυστάλλινη αγκαλιά!!!
Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 17:15 για την Γλύφα η Καμένων Βούρλων

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
05:00 – 22:30
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γλύφα – Κουκουναριές – Γλύφα Καμένα Βούρλα
 Μεταφορά με πούλμαν
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Επιπλέον φαγητά, ποτά και προσωπικά έξοδα, τοπικές μεταφορές
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό, καπέλο
Αθλητικά παπούτσια
Κρατήσεις Θέσεων
Εμπορικό Κέντρο Μετρό Άγιος Αντώνιος
Παύλου Μελά 45-47
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Για Φοιτητές – Παιδιά κάτω των 10 ετών και Group 7+ ατόμων: 40€