Φοιτητικό: 25€  Κανονικό: 27€  

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

   Δείτε το Βίντεο

Συγκέντρωση 06:50 π.μ. στο γραφείο μας Sergiani Travel07:10 π.μ. στο Σύνταγμα και 07:20 π.μ. στην Ομόνοια, με προορισμό το Πολυλίμνιο  τον παράδεισο της Πελοποννήσου.

Κοντά στο χωριό Χαραυγή και 33 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμάτας, το Πολυλίμνιο αποτελεί προορισμός για όσους βρίσκονται στην περιοχή και όχι μόνο . Οι πινακίδες μας  κατευθύνουν στον καταπράσινο τόπο, όπου αφήνει τους περισσότερους άφωνους από την ομορφιά του Πολυλίμνιο: Η κρυμμένη όαση της Μεσσηνίας -περπάτημα και βουτιές σε παγωμένα νερά. Το Πολυλίμνιο, ένα σύμπλεγμα από λίμνες, οι οποίες λόγω του ανώμαλου εδάφους, δημιουργούν καταρράκτες. Κάθε λίμνη έχει το δικό της όνομα, όπως Kαδούλα, Μαυρολίμνα, Τυχερού, Ιταλού, και άλλα). Ο καταρράκτης της Κάδης εκεί ρίχνει τα νερά του από ύψος 25 μέτρων. Το πούλμαν θα μας αφήσει στο χωριό Χαραυγή στην συνέχεια έχει περπάτημα απο 20 έως 40 λεπτά ανάλογα με την φυσική κατάσταση για να  φτάσουμε στους καταράχτες. Θα πρέπει να έτεχε μαζί σας ένα ζευγάρι παπούτσια,ρούχα, για αλλαγή,  αθλητικά μαγιό και φυσικά καλή διάθεση.  Η διαδρομή είναι γεμάτη δέντρα και τα κλαδιά δημιουργούν ένα ανυπέρβλητης ομορφιάς σκηνικό. Την ίδια ώρα, οι ήχοι από τα νερά ακούγονται σε κάθε βήμα, ενώ τα πουλιά και τα τζιτζίκια χαρίζουν τη δική τους μελωδία. Οταν φτάσετε στις λίμνες θα δείτε κόσμο να κάθεται στα βράχια. Αλλοι απολαμβάνουν το τοπίο, άλλοι βουτούν και κάποιοι… το σκέφτονται. Τα νερά μπορεί να είναι παγωμένα, αλλά μην διστάσετε να βουτήξετε … θα αναζωογονηθείτε. Παραμονή δυόμιση ώρες και στην συνέχεια για την Καλαμάτα 2:50 ώρες  για φαγητό και βόλτα, επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σημαντική Ενημέρωση:

Όποιος συμμετέχει σε κάθε εκδρομή του γραφείου μας γνωρίζει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής στα Ομαδικά ταξίδια στις δραστηριότητες την περιήγηση και την  διαμόρφωση του προγράμματος για να γίνει  η εκδρομή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

Σας υπογράφουμε την εκδρομή και τα εγγυημένα χαμόγελα !!

📍SUPER ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ   🔝🚌🔝🚌👑🔝
  🚌🔝👑🔝🚌🔝
Κάνε τώρα την κράτηση σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

Alpha Bank IBAN: GR 4701401230123002002009884
Παραλήπτης: Παναγιώτης  Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel
Άμεση προκαταβόλη και εξόφληση στην τράπεζα ή στο Γραφείο 4 ημέρες
πρίν την αναχώρηση ώστε να μην ακυρωθεί η κράτησή σας.
Προσοχή τα έξοδα 4€ από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

– Κλιματιζόμενο πούλμαν
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.