Φοιτητικό: 18€          Κανονικό: 20€  

Τηλ.210-5712451_210-8212452_Κιν.6976811825

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00 π.μ., στο Σύνταγμα στις 07:20 π.μ. και στην Ομόνοια στις 07:30 π.μ., προορισμός μας η Παύλιανη στο ήσυχο χωριό της ορεινής Φθιώτιδας. H Παύλιανη είναι γνωστή από τους αρχαίους χρόνους . Κοντά στην Παύλιανη και σε υψόμετρο 1800 μ. υπάρχουν τα ερείπια από τον αρχαίο ναό αφιερωμένο στον Ηρακλή . Μία θεωρία για την ονομασία του χωριού αναφέρει ότι το όνομά της το οφείλει στους πρώτους της κατοίκους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που πίστεψαν στα διδάγματα του Αποστόλου Παύλου. Πιο πιθανή εκδοχή όμως δεν οφείλεται σε Σλαβική ονομασία.

Πάμε Πάρκο ο χορός δεν Σταματάει ποτέ!!

Η κεντρική πύλη του Πάρκου βρίσκεται ανάμεσα στην Άνω και Κάτω Παύλιανη, που ουσιαστικά αποτελούν τις δύο συνοικίες του χωριού στο οποίο βρίσκεται κτισμένο σε υψόμετρο  1.040 μέτρων  -στην είσοδο του Εθνικού Δρυμού της Οίτης- μέσα σε πυκνό ελατόδασο.
Κατηφορίζοντας προς το κεντρικό μονοπάτι, μια πρώτη «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει σας δίνει η κρεμαστή γέφυρα  «Μουσικώνει» , που θυμίζει πλήκτρα πιάνου, και σας υποδέχεται μετά μουσικής. Στην απέναντι όχθη του Ασωπού λειτουργεί το Μουσείο Υδροκίνησης, που αποτελείται από τρία πέτρινα κεραμοσκεπή κτίσματα, τα οποία στεγάζουν χώρους παραδοσιακών τεχνών. Το Νεροπρίονο, το Μαντάνι, Νερόμυλο και Νεροτριβή (Τρίστιλα), που όλα τους παλαιότερα «δούλευαν» με τη δύναμη του νερού. Από εδώ ξεκινάει η διαδρομή σας, μέσα σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον  από πλατάνια, σφενδάμια, καρυδιές και καστανιές, που κάθε εποχή κατακλύζεται από διαφορετικά χρώματα. Ακολουθώντας το κεντρικό μονοπάτι, που διασταυρώνει πολλές φορές τον Ασωπό με ξύλινες γραφικές γέφυρες, τα μάτια σας θα πέσουν σε ευφάνταστες πινακίδες με πληροφορίες και σχετικές οδηγίες.
Όλη η διαδρομή μέσα στο  Πάρκο της Παυλιανής , είναι μια περιπέτεια ή καλύτερα ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού σε κάθε βήμα σας θα έχετε την ευκαιρία ν’ αποδείξετε τις ικανότητές σας σε όμορφες δραστηριότητες και πρωτότυπες αθλοπαιδιές, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. μπορείτε  να κάνετε κούνιαπάνω από το ποτάμι, αγγίζοντας -κυριολεκτικά- τις κορυφές των δένδρων ή να παίξετε μπόουλινγκ, τένις, river-volley, το κλασσικό ξύλινο ποδοσφαιράκι, αλλά με ανθρώπους, και πολλά άλλα. Να γυμναστείτε στο υπαίθριο γυμναστήριο, στο τρομπολίνο και στο yoga center. Να σκαρφαλώσετε σε παραμυθένια δενδρόσπιτα να κάνετε την αδρεναλίνη σας να χτυπήσει κόκκινο, περνώντας με τροχαλία πάνω από το ποτάμι ή να πάρετε μια γεύση από την Άγρια Δύση. Μετά τη δράση ακολουθεί χαλάρωση και ξεκούραση, σε παγκάκια, που συνοδεύονται από  ποιητικά στιχάκια , σε  πολύχρωμες αίθουσες πάνω από τα νερά του Ασωπού ή στις ξύλινες ξαπλώστρες δίπλα στη φυσική πισίνα για ποδόλουτρο ή και μπάνιο τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Αθήνα !!

Σημαντική Ενημέρωση:

Όποιος συμμετέχει σε κάθε εκδρομή του γραφείου μας γνωρίζει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα περιήγησης , όπως άλλωστε προβλέπεται από τη διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος και την ευθύνη για την ασφαλεια του.

Σας υπογράφουμε την εκδρομή και τα εγγυημένα χαμόγελα !!

📍SUPER ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΑΥΛΙΑΝΗ   🔝🚌🔝🚌👑🔝
  🚌🔝👑🔝🚌🔝
Κάνε τώρα την κράτησή σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

Alpha Bank IBAN: GR 4701401230123002002009884
Παραλήπτης: Παναγιώτης Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel
Άμεση προκαταβολή και εξόφληση στην τράπεζα ή στο Γραφείο 4 ημέρες
πριν την αναχώρηση ώστε να μην ακυρωθεί η κράτησή σας.
Προσοχή τα έξοδα 4€ από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

– Κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας μας
– Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν αντισηπτικό κατά την είσοδο &έξοδο
-Όλα τα οχήματα μας απολύονται κάθε 3 ημέρες από την εταιρεία και στο τέλος κάθε ημέρας από το προσωπικό του γραφείου.
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.