Τιμή:25€ Μύλος Ξωτικών Τρίκαλα Μονόημερη Εκδρομή -Sergiani Travel

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/12/2018, 16/12/2018, 23/12/2018, 30/12/2018

 Σε κάθε εκδρομή κληρώνουμε μέσα στο πούλμαν δωρεάν 2 άτομα για την επόμενη εκδρομή!!

Εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών 2018-2019 Μονοήμερες Εκδρομές Sergiani Travel

Συγκέντρωση στο γραφείο μας Sergiani Travel Μετρό Ανθούπολης στις 06:30 και 07:00 από το Σύνταγμα  με ενδιάμεση στάση στην Λαμία και ο προορισμός μας τα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Εκδηλώσεις:
Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζει το εντυπωσιακότερο FunPark  που είχε ποτέ! Το πιο απίθανο  FunPark της Ελλάδας θα βρίσκεται εδώ, με Παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους στις πιό προσιτές τιμές! Και φυσικά θα υπάρχουν ειδικές προσφορές με κάρτες!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης επιλέγει ένα από τα πιο ονειρεμένα σημεία του πάρκου για να δημιουργήσει το καινούριο του σπίτι και να ανοίξει τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του, στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μικροί και μεγάλοι θα  περάσουν μέσα από  ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες, για να βρεθούν  μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη.

To ταχυδρομείο των ξωτικών φέτος, θα αποτελέσει και πάλι την αφετηρία αμέτρητων ευχών και επιθυμιών. Τα πιο τυχερά παιδιά είναι αυτά που θα βρεθούν στο πραγματικό Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, στο Μύλο των Ξωτικών. Μικροί και μεγάλοι θα στείλουν το γράμμα τους με ένα τρόπο μαγικό και θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με το Πολικό express και να το παραδώσουν οι ίδιοι στον Άη-Βασίλη!

Το Ενεργειακό Πάρκο, είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, που επιδεικνύει τις τρεις βασικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: αιολική, ηλιακή και προερχόμενη από το νερό. Στον υδροστρόβιλο του Μύλου, στο μικρό φωτοβολταϊκό πάνελ  και στην ανεμογεννήτρια, οι επισκέπτες του Μύλου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται και να βλέπουν στην πράξη  τις ΑΠΕ. Παράλληλα, ποδηλατώντας, θα βλέπουν τις δυνατότητες μετατροπής ενέργειας και θα ενημερώνονται για όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές.

Το σπίτι του Άη-Βασίλη# Η Πριγκίπισσα του φεγγαριού#Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών# Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών# PLAYMOBIL Magic Ζωγραφική Προσώπου #Το εργαστήριο του «Πλάσματος» #Η  Πηγή Σοκολάτας #Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών# Το Ενεργειακό Πάρκο# Το Εργαστήρι Αναρρίχησης#Το πηγάδι των ευχών.

Βάζουμε κάρβουνο στην μηχανή και φύγαμε για τα ξωτικά
Τέλος η αναχώρηση θα γίνει αργά το απόγευμα με ενδιάμεση στάση για την Αθήνα
Τιμή ενήλικες 25€
Έκπτωση για Φοιτητές με Πάσο 20€
Τιμή παιδικό έως 10 ετών 15€

Περιλαμβάνονται:

Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
ΦΠΑ 24%
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

2018-11-11T17:40:02+00:00 Δεκέμβριος 8th, 2017|Uncategorized, Μονοήμερες εκδρομές|
Translate »