Τιμή: Από 10€-Καλάβρυτα-Παρνασσό-Μαίναλο-Ζήρεια Εκδρομές Sergiani Travel

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

Με τα πρώτα χιόνια του Χειμώνα Ξεκινάμε τις μονοήμερες εκδρομές για ski 2018

Πρόγραμμα: Οδικές Μονοήμερες Εκδρομές Χειμώνας 2018 στα Χιονοδρομικά Κέντρα της Ελλάδας.

ΠΑΡΝΑΣΣΟ -ΑΡΑΧΩΒΑ-ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Αναχώρηση το πρωί στις 07:00 από προκαθορισμένο σημείο στο Σύνταγμα και στο μετρό της Ανθούπολης απο τα γραφεία μας στις07:30 με προορισμό τον χιονοδρομικό του  Παρνασσού.Περνώντας από Αράχωβα θα φτάσουμε στο χιονοδρομικό κέντρο. Παραμονή στο χιονοδρομικό για όσο επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες για δύο ώρες για να χαρούμε  το πανέμορφο τοπίο, με βόλτα, καφέ κλπ. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στην Αράχωβα όπου θα γευματίσουμε, βόλτα στα μικρά δρομάκια και καφέ Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΔΙΚΕΣ

Το όρος Χελμός που σημαίνει χιονισμένο βουνόείναι οροσειρά της βόρειας Πελοποννήσου που βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στο νομό Αχαΐας και λιγότερο στο νομό Κορινθίας, βόρεια της επαρχίας Καλαβρύτων σε υψόμετρο 2.355 μ. (η Ψηλότερη Κορφή). Η αρχαία ονομασία του βουνού ήταν Αροάνια Όρη εκ του Αροάνιου ποταμού που πηγάζει στο Πλανητέρο, μια θαυμάσια περιοχή στην πλαγιά του όρους.

ΜΑΙΝΑΛΟ-ΜΕΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Μαίναλο, το βασίλειο του Πάνα
Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Εκτείνεται από το οροπέδιο της Τρίπολης μέχρι τον ποταμό Λούσιο στα δυτικά και από τη Μεγαλόπολη μέχρι την λίμνη του Λάδωνα βόρεια, σε μια έκταση περίπου 1.000.000 στρεμμάτων. Η αμιγώς ορεινή του ζώνη (ισοϋψής των 1.000 μ.) ξεπερνάει τα 700.000 στρέμματα και το καθιστά ένα από τα πλέον εκτεταμένα ορεινά συγκροτήματα της Ελλάδος.

ΖΗΡΙΑ -ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της Ορεινής Κορινθίας στα trikala korinthias με  το Σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Ένα συρόμενο αναβατήρα 400μ, ενοικιάσεις χιονοδρομικού εξοπλισμού και σχολή σκι, είναι ιδανικό για τα πρώτα βήματα στο σκι και στο snowboard. Διαθέτει επίσης snowmobile για οργανωμένες διαδρομές στα πιο όμορφα σημεία του οροπεδίου της Ζήρειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

SERGIANI TRAVEL
Τηλ: 210-5712451 /210-8212452
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

 

2018-01-04T07:33:32+00:00 Αύγουστος 1st, 2017|Uncategorized|
Translate »