Τιμή:13€-Καλάβρυτα-Αροανία-Τριπόταμα-Μονοήμερες-Εκδρομές-Sergiani-Travel

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/01/2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΡΟΑΝΙΑ-ΣΟΠΟΤΟ  ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ ΠΑΟΣ 

Αναχώρηση Σύνταγμα 07:00 και απο Μετρό Ανθούπολης στις 07:30 για ισθμό Κορίνθου  με ενδιάμεση στάση και την άφιξή μας στο σταθμό του Διακοπτού, για επιβίβαση στο παραδοσιακό τρενάκι για τα Καλάβρυτα. Η διαδρομή  με το τρένο για τα  Καλάβρυτα είναι (προαιρετική).
Με μια μοναδική διαδρομή περίπου μιας ώρας που ξεκινά από το Διακοπτό, ο οδοντωτός διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού, περνά από το χωριό Ζαχλωρού και καταλήγει στα Καλάβρυτα. Η διαδρομή 22 χιλιομέτρων που διανύει πραγματοποιείται με ταχύτητα που κυμαίνεται από 30 έως 40 χλμ/ώρα στην απλή γραμμή και από 6 έως 15 χλμ/ώρα στο οδοντωτό κομμάτι.
Μεσημεριανό φαγητό στην πλατεία της πόλης των Καλαβρύτων περπάτημα στα πλακόστρωτα για καφέ και ξεκούραση.
Συνεχείζουμε για το παραδοσιακό χωριό το ΣΟΠΟΤΟ Ή ΑΡΟΑΝΙΑ ανάμεσα στη χαράδρα που το περικυκλώνουν τα Αροάνια Όροι. Με τα Πλατάνια, πεντακάθαρα νερά, πετρόχτιστες βρύσες, παλαιά αρχοντικά και καθαρός αέρας αποτελούν τα χαρακτηριστικά της Αροανίας Καλαβρύτων. Το μικρό αυτό χωριό προσφέρεται όλο τον χρόνο για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις, αν και αναμφισβήτητα ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή. Κι όλα αυτά μόλις 32 χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων. Στο κέντρο του χωριού υπάρχει η αγορά και η μεγάλη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στην πλατεία του χωριού συναντάμε το παραδοσιακό καφεστιατόριο «Σοποτό», το οποίο λειτουργούν δύο νέα παιδιά, έχοντας δώσει ζωή στο χωριό. Στη συνέχεια για τα Τριπόταμα μια στάση στο Πάος για τον καφέ μας και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πούλμαν
Φ.Π.Α 24%
Διόδια

Κρατήσεις Θέσεων 
Αναπάυσεως 16 Μετρό Ανθούπολης 
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

2018-01-15T07:53:55+00:00 Σεπτέμβριος 14th, 2017|Uncategorized|
Translate »