ΤΙΜΗ: 190€ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-SERGIANI TRAVEL

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Ζάκυνθος, γνωστή με το όνομα «Τζάντε», ή Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής). Είναι το ενδέκατο σε έκταση ελληνικό νησί και το τρίτο (μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα) και δεύτερο σε πληθυσμό νησί των Ιονίων νήσων.

1η ΜΕΡΑ

Αθήνα- Εκδρομή στη Ζάκυνθο

Αναχώρηση 7:00 π.μ, ΙΣΘΜΟΣ στάση. Εν συνεχεία για ΠΑΤΡΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο καράβι για ΖΑΚΥΝΘΟ άφιξη, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα  επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της ΖΑΚΥΝΘΟΥ,  στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Ζάκυνθος – Εκδρομή σε ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, ΒΟΛΙΜΕΣ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ (επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ). Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ – ΕΞΩ ΧΩΡΑ – ΜΑΡΙΕΣ – ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος). Στη συνέχεια θα δούμε τον ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ (στάση όπου θα δούμε ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας), ΒΟΛΙΜΕΣ και θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου θα παραμείνουμε για φαγητό αλλά και για να επισκεφτούμε τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (προαιρετικά με το καραβάκι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ

Ζάκυνθος – Εκδρομή σε Λίμνες Κεριού και Μαραθονήσι

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα προαιρετικά. (Όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA – CARETTA). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ

 

Εκδρομή- Ζάκυνθος-Αθήνα η επιστροφής μας

Πρωινό και γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΛΒΟΥ, το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και τα άνετα café. Το μεσημέρι αποχαιρετάμε την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ και με το πλοίο φθάσουμε ΚΥΛΛΗΝΗ, ‘οπου μέσω ΠΑΤΡΩΝ – ΙΣΘΜΟΥ στάση, καταλήγουμε το στην ΑΘΗΝΑ.

           ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ4* ΔΙΚΛΙΝΟ190€ ΤΡΊΤΟ ΆΤΟΜΟ180€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ230€

             ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή – 3 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 4*στην Ζάκυνθο.
 • 3 πρωινά (σε μπουφέ).
 • 3 δείπνα(σε μπουφέ).
 • Συνοδός.
 • Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια Κυλλήνη -Ζάκυνθο- Κυλλήνη 
 • Φ.Π.Α. 24%
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
  Τηλ: 210-5712451/210-8212452
  Αναπaύσεως 16 Περιστέρι
  Μετρό Ανθούπολης
2017-09-18T07:32:02+00:00 Αύγουστος 30th, 2017|Uncategorized|
Translate »