ΤΙΜΗ: 125 € ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ-SERGIANI TRAVEL

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  20/10/2017

ΉΜΕΡΑ:
Αναχώρηση 7:00 το πρωί από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και μέσω της Εθνικής οδού θα κατευθυνθούμε για το Ξενοδοχείο  όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας .Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Θεσσαλονίκη  ( Αγ .Δημήτριος ,Λευκός Πύργος ,κ .α ).Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας όπου θα δειπνήσουμε & θα διανυκτερεύσουμε .Προαιρετική διασκέδαση .

 ΗΜΕΡΑ:
 Μετά το πρωινό μας ,θα κατευθυνθούμε προς την όμορφη πόλη των Σερρών θα την διασχίσουμε & θα φτάσουμε στο εξαιρετικής ομορφιάς Λίμνη Κερκίνη. Στα 20 χλμ από τη πόλη των Σερρών και 30 χλμ από το Κιλκίς, η Λίμνη Κερκίνη αποτελεί την αρχόντισσα της περιοχής. Συγκαταλέγεται στους 10 σημαντικότερους υγροτόπους της Ελλάδας που ονομάζονται υγρότοποι Ramsar και ανήκει στις περιοχές του Ευρωπαϊκού Δικτύου «Φύση 2000».
Ο παράδεισος αυτός είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης παρέμβασης.
Δημιουργήθηκε το 1932 προκειμένου να συγκρατήσει τα νερά του Στρυμόνα, ο οποίος πηγάζει από τα Βουνά της Βουλγαρίας και αποτελεί τον κύριο τροφοδότη της λίμνης Κερκίνης. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε για την αποθήκευση του νερού και την άρδευση του κάμπου των Σερρών. Οποιος θέλει θα κάνει βόλτα στην Λίμνη με Βάρκα και θα  μπωρεί να δεί  τα πουλιά απο κοντά . (Η βόλτα με την με την βάρκα είναι προερετική εκδρομή ). Μετά το φαγητό  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο δείπνο & διανυκτέρευση .

 ΗΜΕΡΑ:
 Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε  για την  Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Η Σουρωτή βρίσκεται 28 περίπου χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, όχι μακριά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την πόλη με την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο.
Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδοκία. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη
που βρίσκονται στο καθολικό της όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσιου.
Μέτα την επίσκεψη μας θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσης άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα

                 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

4*

ΔΙΚΛΙΝΟ

125€

ΤΡΙΤΟ:
ΑΤΟΜΟ115€
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

170€

             ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με  κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 4* Sun Beach Hotel, Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκη
 • 2 πρωινά (σε μπουφέ).
 • 2 δείπνα(σε μπουφέ).
 • Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
  Τηλ: 210-5712451/210-8212452
  Αναπύσεως 16 Περιστέρι
  Μετρό Ανθούπολης
2017-10-23T13:43:16+00:00 Αύγουστος 17th, 2017|Uncategorized|
Translate »