Τιμή 115€ Σκύρο Λιναριά Ατσίτσα Μώλος Μαγαζιά Εκδρομές με άποψη

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση απο  Sergiani Travel  νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Κύμης. Επιβίβαση στο πλοίο για το Λιμάνι της Λιναριάς στη Σκύρο ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ ..Αργότερα στο Ξενοδοχείο τακτοποίηση και διανυκτέρευση. Είναι το νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων και το μεγαλύτερο αυτών σε έκταση. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Σκύρος στην ανατολική ακτή ενώ γνωστοί συνοικισμοί είναι τα Μαγαζιά, η Λιναριά και το Λουτρό. Στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι ένα νησί ορεινό με όμορφες παραλίες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο τουριστικές εκδρομές για όλα τα γούστα. Η Σκύρος ξεχωρίζει για τις πολλές φυσικές τις ομορφιές, αλλά και για τα παραδοσιακά έθιμά της που προέρχονται ακόμα και από τους αρχαιότατους χρόνους. Μπορεί να μην είναι ένα νησί με πολύ αυξημένη τουριστική κίνηση αλλά έχει φανατικούς επισκέπτες που σέβονται την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητα του νησιού, την παράδοση και το γαλήνιο προφίλ της. Αυτό το είδος των επισκεπτών την βοηθούν βέβαια να διατηρεί και τον παραδοσιακό και απλό χαρακτήρα της.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσουμε το Νησί σε διάφορα μνημεία και παραλίες όπως είναι το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ,το Αρχαιολογικό Μουσείο το μοναστήρι πάνω στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου με πολύ καλές αγιογραφίες  Θα συνεχίσουμε  την εκδρομή μας του νησιού για να φτάσουμε στην  Ατσίτσα και το  Πεύκο στη συνέχεια για την  παραλία Μαγαζιά για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση  το βραδάκι προαιρετική νυχτερινή έξοδος στο Νησί να πάρουμε μια γεύση, επιστροφή και διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για το κέντρο της χώρας ελεύθερος χρόνο μέχρι να αναχωρήσουμε για την Λιναριά όπου θα πάρουμε το καράβι για την Κύμη και στη συνέχεια για την Αθήνα 

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SERGIANI TRAVEL ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ

Το νησί μοιάζει να χωρίζεται νοητά σε δύο μέρη, το ένα άνυδρο και άγριο και το άλλο με περισσότερη βλάστηση και γαλάζιους κόλπους. Αξίζει να γνωρίσετε και τα δύο με την αντίθεσή τους και να καταλήξετε στην αμμουδιά που θα κάνετε το μπάνιο σας. Λευκά σπιτάκια και σοκάκια με μαγαζάκια σε βάζουν κατευθείαν σε καλοκαιρινό κλίμα και σε προετοιμάζουν για τις χαλαρές μέρες που θα περάσεις στο νησί.   Εκτός από τις όμορφες παραλίες και τις βόλτες, το ενδιαφέρον των επισκεπτών τραβάει η ξυλογλυπτική που αποτελεί ένα σπουδαίο κλάδο της χειροτεχνίας στη Σκύρο. Από τους ερασιτέχνες που το έκαναν με μεράκι, έφτασε να γίνει επάγγελμα με τα δημιουργήματα να κοσμούν πολλά σπίτια του νησιού. Το σίγουρο είναι πως φτάνοντας στο νησί θα αντικρίσετε μια όμορφη εικόνα που σας καλεί να εξερευνήσετε το νησί και δε θα σας απογοητεύσει.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  13/07/2018

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΕΣ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

3o ATOMO

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ

HOTEL PARADISE

3

115€

160€

105€

50€

80€

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με  πούλμαν
• 2 διανυκτερεύσεις στο Ηotel Paradise
• Πρωϊνό καθημερινά
• Εισιτήρια Πλοίου Κύμη Σκύρος Κύμη
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Διόδια αυτοκινητόδρομων
• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

• Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο ορίζεται στα 1,50€ για ξενοδοχεία 2-3 αστέρων και καταβάλλεται με την άφιξη στο ξενοδοχείο.

Κρατήσεις Θέσεων 

Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης 
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

Translate »