Τιμή: 55€ Αλόννησο Σκόπελο μια Ημέρα δύο Νησιά Μονοήμερη Εκδρομή

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/8/2018

 Μία Ημέρα δύο Νησιά  Μονοήμερη Εκδρομή  Αθήνα -Αλόννησο-Σκόπελο!!

Δηλώσετε Συμμετοχή Στον Διαγωνισμό μας Μην Χάσετε την Ευκαιρία να Διεκδικήσετε την Υπέροχη Μονοήμερη Εκδρομή στην Αλόννησο και Σκόπελο:  Δείτε εδώ τη Σελίδα μας: https://www.facebook.com/SergianiTravel/

Θα ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί απο την Αθήνα με προορισμό την ΣΚΟΠΕΛΟ και την ΑΛΟΝΝΗΣΟ. Από τις πιο αγαπημένες ημερήσιες εκδρομές μας είναι και η εκδρομή στην Σκόπελο και την Αλόννησο. Πιο συγκεκριμένα, η εκδρομή συμπεριλαμβνάνει 2μησι περίπου ώρες στην πρωτεύουσα της Αλοννήσου. Εκτός από μια όμορφη βόλτα, για φαγητό, καφέ ή ψώνια, μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείου Αλοννήσου. Αν όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να πάτε για μπάνιο!

Επόμενος προορισμός είναι η χώρα της Σκοπέλου όπου το καράβι θα δέσει για άλλες 2μησι περίπου ώρες. Έτσι και εδώ, εκτός από μια ρομαντική βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια της Σκοπέλου μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο Σκοπέλου, να πάτε για φαγητό στην ταβέρνα του Πρόδρομου!!!

Κατά την ειστροφή, θα περάσουμε απο το  διάσημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη για φωτογραφίες στο μέρος που γυρίστηκε η ταινία Μάμμα Μία.

Περιλαμβάνει:
Μεταφορά με πούλμαν απο Αθήνα
Εισητήρια για την κρουαζιέρα

Δεν Περιλαμβάνονται:
Είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους
Φαγητά
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

2018-07-15T12:58:24+00:00 Ιούνιος 28th, 2017|Uncategorized, Μονοήμερες εκδρομές|
Translate »