Χριστούγεννα Στην Ήπειρο Άρτα Γιάννενα Μέτσοβο Τρίκαλα Μύλος Ξωτικών

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2017

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΡΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στης 7:30 και Μετρό Ανθούπολης με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και καφέ, στην συνέχεια
θα αναχωρήσουμε για την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου  με προορισμό την Άρτα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Άρτας, επίσκεψη στο γεφύρι της Άρτας. Το πέτρινο γεφύρι της Άρτας, είναι το πιο ξακουστό στην Ελλάδα και αυτό βέβαια το οφείλει στο θρύλο για τη θυσία της γυναίκας του πρωτομάστορα.Το σημερινό μήκος του πέτρινου γεφυριού της Άρτας φτάνει στα 142 μ., και το πλάτος του είναι 3,75 μ.. Αποτελείται από τέσσερις μεγάλες καμάρες και τρεις μικρότερες. Αργά το απόγευμα θα συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο για διανυκτέρευση, δείπνο και ξεκούραση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τα όμορφα Ιωάννινα. Τα Ιωάννινα, γνωστά και ως Γιάννενα ή Γιάννινα, είναι η μεγαλύτερη πόλη  της Ηπείρου.Πρώτη μας επίσκεψη στο μουσείο Βρέλλη ( προαιρετικά). Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, το Κάστρο των Ιωαννίνων είναι το πιο αρχαίο βυζαντινό κάστρο, που την εποχή του Αλί Πασά ήταν το μεγαλύτερο διοικητικό κέντρο της χώρας. Πηγή ζωής και πραγματικό στολίδι για την πόλη των Ιωαννίνων είναι η θρυλική λίμνη της. Στην μέση της λίμνη βρίσκεται το νησάκι των Ιωαννίνων. Ελεύθερος χρόνος στο παραλίμνιο και όση επιθυμούν θα περάσουν στο νησάκι του Αλί Πασά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μέτσοβο για βόλτα και καφέ. Άμεση αναχώρηση για τα Τρίκαλα και τον Μύλο των ξωτικών.
Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα στην πόλη. Η πόλη γιορτάζει το πιο μεγάλο και παραμυθένιο Πολικό Εξπρές.  Με πολλές πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. ( το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι και άλλα  πολλά). Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για την Αθήνα.

                 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

4*Arta Pallas

ΔΙΚΛΙΝΟ

150€

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ

140€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

180€

             ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
 • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 4* ARTA PALLAS
 • 2 πρωινό (σε μπουφέ)
  2 Δείπνα (σε μπουφέ)
  Χριστουγεννιάτικο Γλέντι με Ζωντανή Μουσική
 • Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.24%
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
  Τηλ: 210-5712451/210-8212452
  Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
  Μετρό Ανθούπολης
  info@sergianitravel.gr

  www.sergianitravel.gr
2017-12-27T10:31:25+00:00 Δεκέμβριος 4th, 2017|Uncategorized|
Translate »