ΤΙΜΗ: 160€ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ-ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ-ΤΡΙΗΜΕΡΗ-ΕΚΔΡΟΜΗ-Sergiani Travel

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11-12-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ:
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί από Μετρό Ανθούπολης και Σύνταγμα με προορισμό την Γλύφα.
Θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο στης 0:820 το πρώτο νησί θα είναι η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ για μπάνιο θα παραμείνουμε δυόμιση ώρες. Η σημερινή Νήσος Αλόννησος έλαβε αυτό το όνομα στα πρώτα χρόνια της απελευθέρωσης της Ελλάδας  επί Βασιλέως Οθωνα , το 1838 Μ.Χ, με πρόταση του τότε υπουργείου Εσωτερικών και αντικαθιστώντας το προηγούμενο όνομα του νησιού Λιαδρόμια η Λιοδρόμια ή Χιλιοδρόμια, και δεν ταυτίζεται γεωγραφικά με την Αλόννησο των αρχαίων.
Επόμενος προορισμός το νησί της ΣΚΟΠΕΛΟΥ όπου θα παραμείνουμε δυομησι ώρες. Το νησί της Σκοπέλου χαρακτηρίζεται από τα πυκνά δάση και το γαλάζιο της Θάλασσας, για αυτό και στις 5/7/97 ανακηρύχθηκε επίσημα ως  πράσινο και γαλάζιο νησί  από τον διεθνή οργανισμό Βιοπολιτικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της έκτασης του νησιού (άνω του 67 %) καλύπτεται από παρθένο πευκοδάσος. Ένα δάσος που όταν επισκεφτείτε τη Σκόπελο θα χρειαστεί και τη δική σας αγάπη, φροντίδα και προσοχή για να παραμείνει όπως είναι. Αργά το απογεύμα θα επιστρέψουμε στο Λιμάνι της Γλύφας και διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο.

ΔΕΥΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα πάρουμε το κρουαζιερόπλοιο για την πιο όμορφη παραλία των Κουκουναριών  θα παραμείνουμε δυόμιση ώρες για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα καταπράσινα νερά. Επόμενη στάση θα είναι στο κέντρο της Σκιάθου. Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι. Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 17:00 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνουμε στην όμορφη Γλύφα. Διανυκτέρευση και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

 ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα Καμένα Βούρλα για μπάνιο φαγητό ριλάξ , όσιοι επιθυμούν θα πάρουν το βενζινόπλοια για να μεταβούν στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ με δικό τους κόστος το εισιτήριο στις ΣΕΥΧΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Οι Λιχάδες ή Λιχαδονήσια είναι συστάδα 7 μικρών νησίδων στα βορειοδυτικά της Εύβοιας μεταξύ του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου. Βρίσκονται μεταξύ του οικισμού της Λιχάδας από την πλευρά της Εύβοιας, και των Καμένων Βούρλων από την πλευρά της Φθιώτιδας. Σήμερα αυτά τα νησάκια αποτελούν ιδανικό προορισμό για ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ  ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ  ΕΚΔΡΟΜΕΣ και εξερευνήσεις και είναι σχεδόν πάντα γεμάτα με κόσμο που απολαμβάνει τα πεντακάθαρα νερά και το απίστευτης ομορφιάς τοπίο. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για την Αθήνα.
Τιμή  μονόκλινου  190€
Τιμή  δίκλινου        160€
Το τρίτο άτομο      140€
Παιδιά  έως και   11 ετών   100€

Περιλαμβάνονται:

 

Μεταφορά με Πούλμαν
Εισιτήρια κρουαζιέρας Αλόννησο και Σκόπελο.
Εισιτήρια Κρουαζιέρας  Κουκουναριές και  Σκιάθο.
Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο FTHIA HOTEL με πρωινό
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Διόδια αυτοκινητόδρομων
Φ.Π.Α 24%

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Εισιτήρια για Λιχαδονήσια
Αρχαιολογικοί Χώροι
Φαγητά Ποτά Κρατήσεις Θέσεων
Τηλ: 210-5712451/2108212452
Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης
Περιστέρι 12134

info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

 

 

2017-08-13T12:19:59+00:00 Ιούλιος 14th, 2017|Uncategorized|
Translate »