Τιμή 225€ Βουδαπέστη Παρασίν/Νις-Βελιγράδι-Μπρατισλάβα Sergiani Travel


 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :   18/12/2018

 5 Ημέρες Οδική Αεροπορική Εκδρομή   Βουδαπέστη Παρασίν/Νις – Βελιγράδι – (Μπρατισλάβα)

1n ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΝΙΣ  (973 χλμ)
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και άμεση αναχώρηση για Κρούσεβατς ή Νίς. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: ΠΑΡΑΣΙΝ ή ΝΙΣ  – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   (570χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση  για Βελιγράδι. Περιήγηση  στο πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα – μία από τις πιο «φωτογραφικές» πόλεις στον κόσμο. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται στην παλιά πόλη. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα, η Λυρική Σκηνή, η Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα, ο ναός του Αγίου Σάββα, ο τρομερός πύργος Νέμποσα όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος είναι μερικά από τα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για Βουδαπέστη. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 3η ημέρα:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)  

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το  Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη σε Oυγγαρέζικη ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας ζαλίσουν υπέροχα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – MΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση (προαιρετικά) για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα, με τη παλιά πόλη Στάρε Μέστο που ταξιδεύει τους επισκέπτες μερικούς αιώνες στο παρελθόν, καθώς περπατούν στους λιθόστρωτους δρόμους, θαυμάζουν τη μπαρόκ αρχιτεκτονική, και χαλαρώνουν σε καφετέριες και εστιατόρια. Σε μικρή απόσταση από την παλιά πόλη, θα δούμε ακόμα σημαντικά αξιοθέατα, όπως το κάστρο Χράντ του 15ου αιώνα που φιλοξενεί το Μουσεία Ιστορίας και Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σλοβακίας καθώς και την Εθνική Πινακοθήκη που στεγάζεται σε ένα ανάκτορο του 18ου αιώνα. Επιστροφή στη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.

 5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και ελεύθεροι στην αγορά της πόλης για τις τελευταίες βόλτες και αγορές σας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της  Βουδαπέστης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.__

 Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  …225…€

Επιβάρυνση για  μονόκλινο δωμάτιο:  …110 … €

Η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων, έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 40€ κατά άτομο.

 

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια  Βουδαπέστη – Αθήνα 22/12
 • Μετακινήσεις  με πολυτελή πούλμαν.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* & 4* με πρωινό.
 • Ένα (1) δείπνο στη Σερβία
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας .
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής  ευθύνης.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων 75 €.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα.
 • Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ποτά στα γεύματα.
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
 • Check point 20 €

 

Σημείωση: Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή  ή ξενάγηση.*

ΠΤΗΣΕΙΣ:

22/12/2018 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΘΗΝΑ 11:30 – 14:30

Translate »